Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Passend bruidswerk
 
Het huwelijk, voor velen een droom die uit komt. U leeft met veel plezier naar deze dag toe, met alle voorbereidingen die daarbij aan te pas komen. Spannend, maar ook ontzettend leuk!
 
Eén van de mooiste dagen van uw leven, dat mag gevierd worden en iedereen geeft hier zijn eigen invulling aan. Het ene bruidspaar houdt het graag romantisch en traditioneel. Het andere bruidspaar kiest voor een uitgebreider arrangement. Ook het bloemwerk speelt op uw huwelijksdag een grote rol. De bloemen staan symbool voor de liefde, uw persoonlijkheden en uw gevoelens op deze speciale dag. Wij willen u graag van dienst zijn en meedenken in de verschillende mogelijkheden. Niets is ons te gek, wij vertalen uw wensen graag naar een passende creatie!
 
Wij beschikken over de nieuwste technieken om de meest artistieke arrangementen te creëren. Of het nu gaat om bruidsboeketten, autostukken, corsages, haardecoraties of plantaardige sieraden. Ook op het gebied van grootschalig bloemwerk zijn er veel mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan versieringen op de trouwlocatie of op het huwelijksfeest. Om tot een passend geheel te komen dat voldoet aan uw wensen, staan wij u graag persoonlijk te woord. Wij werken daarom uitsluitend op afspraak. Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen.